Τραγωδία: 34χρονος Κρητικός θύμα τροχαίου στη Νίκαια

Φωτογραφία αρχείου- EUROKINISSI

Ακόμη ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην άσφαλτο. Ένας οδηγός στις 19.00 της Τρίτης παραβίασε το Stop και αυτό ήταν αρκετό για να συμβεί το μοιραίο στη Νίκαια. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος δεν ελαττώνει ταχύτητα και εκείνη την στιγμή έρχεται ο άλλος οδηγός με την μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός της μηχανής ηλικίας 34 ετών κατέληξε, ενώ ο 54χρονος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ελαφρά τραυματισμένος και συνελήφθη, όπως ορίζει ο Κώδικας οδικής κυκλοφορίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ήταν Κρητικός και μάλιστα από την Ιεράπετρα. Ειδικότερα καταγόταν από τον Μακρύ Γιαλό.

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, ο 34χρονος Σοφοκλής Τζωρτζάκης, που ζούσε εδώ κι έναν χρόνο στην Αθήνα με την αρραβωνιαστικιά του, τραυματίστηκε θανάσιμα σε διασταύρωση της Νίκαιας, όταν οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με διερχόμενο αυτοκίνητο, ο 54χρονος οδηγός του οποίου, είχε παραβιάσει το STOP, κλείνοντας τον δρόμο στον νεαρό που είχε την προτεραιότητα.


Ο 34χρονος ιδιωτικός υπάλληλος Σοφοκλής Τζωρτζάκης, που αφήνει ορφανό από πατέρα ένα 7χρονο αγοράκι, το οποίο είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, επέστρεφε στο σπίτι του στη Νίκαια στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, έχοντας σχολάσει από το μεταφορικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν τους τελευταίους μήνες.

Στο βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση που μεταδίδουν τηλεοπτικοί σταθμοί της Αθήνας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβιάζει το Stop, χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα και προκαλεί το τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή που οδηγεί ο 34χρονος Σοφοκλής Τζωρτζάκης, ο οποίος κινείται κανονικά στον δρόμο του έχοντας προτεραιότητα.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί